Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

44. Valtakunnalliset Sairaalahygieniapäivät
26.-27.3.2019

REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröityminen tapahtuu online-lomakkeella selaimen kautta. Alla on mainittu rekisteröitymismaksut sekä niiden kattavuus, maksuvaihtoehdot sekä peruutusehdot, joihin kannattaa tutustua ennen rekisteröitymistä.

Ilmoittautuminen päättyy 19.3.2019.

Siirry rekisteröitymiseen painamalla TÄSTÄ    

Osallistumismaksut
Sairaalahygieniapäivät                          350 euroa
Hygieniahoitajien neuvottelupäivät     50 euroa
Näyttelyosasto                                      1400 euroa

Osallistumismaksut ja näyttelyosastoveloitukset ovat verottomia, eikä arvonlisäveroa lisätä perustuen yleishyödyllisen yhteisön vapautukseen arvonlisäverosta ( AVL 4 §)

  • Sairaalahygieniapäivien osallistumismaksuun sisältyy ohjelma, lounaat ja kahvitarjoilut 26.-27.3. sekä illallinen tiistaina 26.3.
  • Hygieniahoitajien neuvottelupäivän osallistumismaksuun sisältyy ohjelma sekä kahvitarjoilu maanantaina 25.3.
  • Näyttelyosastopaikkaan sisältyy näyttelypaikka, kahden henkilön osallistumisoikeus luennoille sekä kahvi- ja lounastarjoilut kahdelle henkilölle. Illallinen ei sisälly näytteilleasettajan osallistumismaksuun. Näytteilleasettajat voivat ostaa illallislipun erikseen hintaan 75€/hlö.

Maksaminen
Rekisteröitymisen voi maksaa luottokortilla, verkkopankkimaksulla ilmoittautumisen yhteydessä tai valita laskutusvaihtoehdon, jonka osalta myös verkkolaskutus organisaatiolle on mahdollinen, tällöin laskutustiedoissa ilmoitetaan organisaation OVT-tunnus sekä verkkolaskutuksen välittäjän tunnus. Laskutuslisä 10 €/ lasku.

Peruutusehdot

Rekisteröinti on sitova. Muutoksista ja peruutuksista on ilmoitettava Kongressitoimisto Konffa Oy:lle kirjallisesti sairaalahygieniapaivat@konffa.fi. Jos rekisteröitymiseen tehdään jälkikäteen muutoksia, peritään siitä 10 € suuruinen maksu.

Toimistomaksu 50 € veloitetaan kaikista peruutuksista. Ennen 17.2.2019 tehdyistä peruutuksista palautetaan osallistujalle koko maksettu osallistumismaksu (50€ toimistomaksu vähennetään). 17.2. jälkeen palautuksia ei tehdä.

Ilmoittautuneen estyessä saapumasta kokoukseen voi toinen henkilö organisaatiosta osallistua tehdyn rekisteröinnin hinnalla (ilmoitukset muutoksesta: sairaalahygieniapaivat@konffa.fi)

Force Majeure: Terveydellisistä syistä tapahtuvat peruutusten osalta voidaan maksettu rekisteröitymismaksu palauttaa kokonaisuudessaan (50€ toimistomaksu vähennetään). Peruutuksesta täytyy ilmoittaa Konffalle (sairaalahygieniapaivat@konffa.fi). Sairauslomatodistus on esitettävä, jotta peruutus tehdään.

Näytteilleasettajien peruutusehdot

18.1.2019 asti veloitukseton peruutus (toimistokulut 50€ veloitetaan).

19.1.-15.2.2019 välisenä aikana tehdystä peruutuksesta palautetaan 50% (toimistokulut 50€ veloitetaan).

16.-28.2.2019 välisenä aikana tehdystä peruutuksesta palautetaan 20% (toimistokulut 50€ veloitetaan).

1.3.2019 jälkeen tehdystä peruutuksesta ei palautuksia.